Beleggen

Loop jij al langer met het idee om te gaan beginnen met investeren of ben je al begonnen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. De wereld van beleggen is erg complex en daarmee ook ontzettend breed, zo kun je beleggen in aandelen, ETF’s, Obligaties en zo zijn er nog tal van mogelijk waar jij in kunt investeren. Wanneer jij een succesvolle belegger wilt worden, dan is het belangrijk dat jij jezelf constant blijft ontwikkelen door de benodigde kennis te vergaren.

Dat kan door middel van allerlei GRATIS Cursussen die online worden gegeven, maar ook door allerlei E-books die eenvoudig te downloaden zijn. Om je een eindje op weg te helpen lichten wij de meest voorkomende onderwerpen uit en leggen je hierin van A tot Z uit hoe het in z’n werk gaat. Wanneer jij wilt beginnen met investeren, investeer dan eerst in kennis en dan pas in aandelen!

Beleggen voor beginners

Wanneer jij je geld op de bank hebt staan, dan hoeven wij je niet uit te leggen dat het rendement op dit geld minimaal is. De rente standen zijn niet om over naar huis te schrijven om nog maar te zwijgen over het feit dat je moet betalen voor het hebben van geld op je bankrekening. Hoe fijn is het, dat jij je geld op een plek kunt laten rusten en zo voor je kunt laten werken? Doordat de rentestanden steeds lager worden, wint beleggen in aandelen steeds meer aan populariteit. Zo is de kans vrij groot (helemaal nu je er op gaat letten) dat jij op de eerst volgende verjaardag iemand hoort praten over beleggen.

De meesten onder ons (ook ik tot een jaar of 5 geleden) hebben nog steeds de illusie dat beleggen iets is voor mensen met veel geld in saaie grijze pakken. Dat was inderdaad tot 10-15 jaar geleden zeker het geval. Tijden zijn veranderd! Met onze smartphone kunnen we namelijk terwijl we boodschappen aan het doen zijn ons favoriete aandeel kopen of zelfs verkopen. De wereld van beleggen is steeds toegankelijker geworden en je kunt zelfs al beginnen met investeren met minimale middelen. Wel is het van belang dat je weet wat je doet, want de beurs is immers geen speeltuin! Wees daarom verstandig en investeer ik kennis voordat jij investeert in aandelen. Want zonder de juiste kennis en strategie zal jij op lange termijn je geld helaas gaan verliezen.